اخبار

امام صادق علیه السلام فرمودند: اولین چیزی که از عبد به حساب کشیده می شود نماز است اگر قبول شود بقیه اعمالش پذیرفته است و اگر مرود گردد بقیه اعمالش نیز مرود است. جدید

ز یمن مقدم رسول خاتم معطر آمده محیط عالم مولد صادق آل محمد مقارن گشت با میلاد احمد میلاد نبی اعظم (ص) و امام صادق (ع) مبارک باد.

بازدید معاون درمان از اورژانس بیمارستان ها و مرکز  فوریت های پزشکی ۱۱۵

بازدید معاون درمان از اورژانس بیمارستان ها و مرکز فوریت های پزشکی ۱۱۵

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان : دکتر شیبانی معاون دانشگاه به اتفاق ،مدیردرمان ومدیران حوزه ستادی معاونت درمان به مناسبت روزاورژانس وایمنی بیمار.ازاورژانس های بیمارستانهای تحت پوشش وستاد فوریتها واورژانس ۱۱۵ بازدید نمودند .

بستری ۶۳ نفر از حادثه دیدگان تصادف اتوبوس

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان : ۶۳ نفر از مصدومین تصادف اتوبوس زائرین استان چهار محال بختیاری که در مسیر بازگشت از مشهد مقدس در محور عباس آباد شاهرود دچار حادثه شدند، در بیمارستان امام حسین (ع) بستری و تحت درمان قرار گرفتند.

ادامه مطلب
تلاش اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در پی پیداشدن مفقودان در کویرطرود شاهرود

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان :سه مهندس اصفهانی مفقود شده در دشت طرود شاهرود پس از پیدا شدن با بالگرد اورژانس۱۱۵دانشگاه علوم پزشکی شاهرود به بیمارستان امام حسین ( ع) منتقل شدند.

پیام تبریک دکتر شیبانی معاون درمان دانشگاه  به مناسبت روز پزشک
دکتر شیبانی روز پزشک را به جامعه پزشکی تبریک گفت.

پیام تبریک دکتر شیبانی معاون درمان دانشگاه به مناسبت روز پزشک

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان: دکتر حسین شیبانی معاون درمان دانشگاه، زاد روز حکیم و فیلسوف بزرگ ابوعلی سینا و روز پزشک را به جامعه فرهیخته پزشکان تبریک گفتند.

ادامه مطلب
بازدیدشبانه معاونت درمان از بیمارستان امام حسین(ع)

بازدیدشبانه معاونت درمان از بیمارستان امام حسین(ع) گالری

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان: دکتر شیبانی ۱۳۹۸/۰۵/۲۵ شبانه و بطور سرزده از بخش های مختلف بیمارستان امام حسین بازدید و از نزدیک روند ارائه خدمت به بیماران را مورد پایش قراردادند .در این بازدید از بخش های اورژانس، آزمایشگاه و بخش عفونی بازدید بعمل آمد و اطلاعات علمی و میزان آمادگی کارکنان در ارائه خدمات به بیماران و نیز مشکلات و کمبودها مورد ارزیابی قرار گرفت .لازم به ذکر است در این بازدید دکتر رضایی ریاست بیمارستان امام حسین(ع) ،معاونین و برخی از مدیران ایشان و همچنین کارشناسان ستادی معاونت درمان دکتر شیبانی را همراهی کردند.