اخبار

۳۰ فروردین، سالروز ولادت دانشمند بزرگ حکیم جرجانی پزشک نامدار ایرانی و روز آزمایشگاه را به جامعه بزرگ آزمایشگاهیان تبریک میگوییم
پیام تبریک دکتر شیبانی معاون درمان به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی

حکیم جرجانی فیلسوف ، پژوهنده و پزشک نابغه و تیزهوش ایرانی که در عرفان و فلسفه و ادبیات پارسی نیز سر آمد روزگار خود بود با ابداع روش های آزمایشگاهی توانست گام بزرگی در درمان بیماری های صعب العلاج بردارد وبا این اقدام تحولی شگرف در حوزه پزشکی بوجود آورد. از این رو ۳۰ فروردین ماه، سالروز تولد این حکیم و پزشک نامدار ایرانی که به نام روز آزمایشگاه نام گرفت را به جامعه بزرگ آزمایشگاهیان تبریک میگویم.

دیدار معاون درمان و روسای بیمارستان ها با ریاست دانشگاه به مناسبت حلول سال جدید

دیدار معاون درمان و روسای بیمارستان ها با ریاست دانشگاه به مناسبت حلول سال جدید مدیریت گالری

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان : در اولین روزهای کاری سال ۹۸ دکتر شیبانی معاون محترم درمان باتفاق روسای بیمارستانها، معاونین و مدیران بیمارستانها با دکتر چمن ریاست محترم دانشگاه دیدار کردند. در این دیدار صمیمی دکتر شیبانی معاونت درمان دانشگاه خلاصه ای از عملکرد معاونت درمان و بیمارستانهای تحت پوشش را در سال ۹۷ و نیز برنامه های سال ۹۸ را به سمع و نظر ریاست دانشگاه و حاضرین رساندند.

ادامه مطلب
راه اندازی شیفت عصر بخش پزشکی هسته ای بیمارستان امام حسین (ع)
گامی دیگر در جهت خدمت رسانی به بیماران در بیمارستان امام حسین (ع)

راه اندازی شیفت عصر بخش پزشکی هسته ای بیمارستان امام حسین (ع)

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان: با پیگیری های معاونت محترم درمان و ریاست بیمارستان و همکاری پرتوکاران، شیفت عصر بخش پزشکی هسته ای در تاریخ ۹۷/۱۱/۱۴ راه اندازی گردید. با افتتاح شیفت عصر بخش پزشکی هسته ای بیمارستان امام حسین(ع) تا کنون ۲۰۰ بیمار فقط در شیفت عصر پذیرش شده اند که بیش از ۹۰ درصد پذیرش شدگان را بیماران قلبی تشکیل میدهند .پیش از این بخش پزشکی هسته ای فقط در یک شیفت فعال بود که باعث طولانی شدن نوبت ها و نارضایتی بیماران و شهروندان را بدنبال داشت.