اطلاعیه پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۶ جدید

براساس اعلام معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ضمن عرض تبریک، به اطلاع می رساند، پس از ارسال اسامی پذیرفته شدگان آزمون توسط مرکز سنجش آموزش پزشکی، اطلاعیه مربوط به ثبت نام در همین بخش وب سایت دانشگاه درج خواهد گردید.

افتتاح وبهره برداری زمین های تنیس روباز دانشگاه علوم پزشکی شاهرود

افتتاح وبهره برداری زمین های تنیس روباز دانشگاه علوم پزشکی شاهرود جدید گالری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آیین افتتاحیه وبهره بهره داری از زمین های تنیس روباز دانشگاه علوم پزشکی شاهرود روز جمعه ۳۱ شهریورماه همزمان با اولین روز از هفته دفاع مقدس با حضور دکتر سید عباس موسوی رییس دانشگاه ، معاونین ، اعضای هیات رییسه دانشگاه،جمعی از مسئولین ورزشکاران این شهرستان برگزارگردید

ادامه مطلب
بازدید معاون درمان دانشگاه از مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی و  پایگاههای اورژانس ۱۱۵دانشگاه علوم پزشکی شاهرود

بازدید معاون درمان دانشگاه از مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی و پایگاههای اورژانس ۱۱۵دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گالری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه : دکتر تورج اسدی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود به مناسبت سالروز تاسیس اورژانس پیش بیمارستانی کشور از مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی و پایگاههای اورژانس ۱۱۵بازدید وبا پرسنل شاغل در آن واحدها دیدار و گفتگو نمود .

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی دوره دکتری تخصصی (Ph.D) سال تحصیلی۹۷-۱۳۹۶

ضمن عرض تبریک و خیر مقدم به پذیرفته شدگان نهایی آزمون دوره دکتری تخصصی (Ph.D) سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶ دانشگاه، به اطلاع می رساند، ثبت نام در روزهای ۲۷، ۲۸ و ۲۹ شهریور ماه اعلام می گردد.

اطلاعیه اهدای جوایز به دانش آموزان ممتاز کارکنان دانشگاه سال ۹۶

به منظور افزایش انگیزه تحصیلی فرزندان کارکنان محترم شاغل و بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی،خدمات بهداشتی و درمانی شاهرود هدایای ارزنده ای بر اساس معدل کل در مقاطع تحصیلی مختلف اهدا می نماید.

ادامه مطلب

اطلاعیه شماره ۲ راهنمای تکمیل و بارگذاری مدارک ثبت نامی پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال ۹۶

ضمن تبریک مجدد به پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال ۹۶ به اطلاع می رساند:پذیرفته شدگان می بایست مدارک مربوطه را به صورت فایل تصویر (Scan شده) تهیه نموده سپس با ورود به آدرس سامانه ثبت نام (http://int.shmu.ac.ir/Samaweb/Login.aspx) در قسمت نوع کاربری گزینه "دانشجویان جدیدالورود" را انتخاب و با درج کدملی وکلمه عبور (شماره داوطلبی) وارد سیستم شده وپس از مطالعه کامل راهنمای سیستم به ترتیب صفحات مربوطه در سامانه را تکمیل و مدارک مورد نیاز را در آن بارگذاری نمایید و در پایان، پس از اخذ کد رهگیری ، اطلاعات تکمیل شده را چاپ و در روز تحویل مدارک به آموزش دانشکده مربوطه ارائه نمایید .