پیام تبریک معاون آموزشی دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ جدید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر حمید واحدی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با صدور پیامی فرا رسیدن ماه مهر و بهار تعلیم و تربیت را به همه اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه تبریک گفتند. در متن پیام این پیام آمده است:

۴۹۶نفر دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود پذیرفته شده اند
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود خبر داد:

۴۹۶نفر دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود پذیرفته شده اند جدید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه :دکتر حمید واحدی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ضمن تبریک فرارسیدن ماه مهر، بهار تعلیم و تربیت به همه اساتید، دانشجویان و کارکنان عزیز به ویژه دانشجویان جدید الورود که برای نخستین بار به محیط دانشگاه گام نهاده اند بیان داشت : ۴۹۶ نفردانشجو در سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸در مقاطع دستیار تخصصی-(Ph.D)-کارشناسی ارشد-دکتری پزشکی و کارشناسی پذیرفته شده اند .

آسفالت ورودی خوابگاه "سامان" انجام شد جدید

دکتر سید شاهرخ آقایان معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشی شاهرود از اجرای آسفالت جاده ورودی خوابگاه پسرانه "سامان" این دانشگاه به طول حدود یک کیلومتر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:

استقبال دانشجویان از پیاده روی اربعین، بهره مندی از تسهیلات دانشگاه را در پی دارد جدید

مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت: در صورتی که تعداد دانشجویان متقاضی شرکت درپیاده روی اربعین قابل توجه باشد، تسهیلاتی از سوی دانشگاه به آنان تعلق خواهد گرفت.

ادامه مطلب
اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی و دکترای حرفه ای کنکور سراسری ۱۳۹۸ دانشگاه علوم پزشکی شاهرود
به گزارش روابط عمومی دانشگاه:

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت، به اطلاع پذیرفته شدگان محترم می رساند که قبل از ثبت نام حضوری در دانشگاه می بایست ثبت نام اینترنتی خود تکمیل نموده و کد رهگیری در یافت کرده باشند. حضور دردانشگاه براساس جدول ذیل و صرفا به منظور تایید مدارک ارسالی که از طریق سامانه ثبت نام اینترنتی انجام شده ضروریست .بنابراین بدون ثبت نام اینترنتی امکان ثبت نام حضوری وجود نخواهد داشت.

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود به مناسبت سالروز تاسیس اورژانس ۱۱۵

در آستانه فرا رسیدن سالروز تاسیس اورژانس ۱۱۵ (۲۶شهریور)، دکتر چمن رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود در پیامی این روز را به تلاشگران این عرصه تبریک گفت. متن پیام بشرح زیر است:

پیام تبریک معاونت درمان به مناسبت ۲۶ شهریور روز فوریت های پزشکی و اورژانس

دکتر حسین شیبانی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در پیامی روز ۲۶ شهریور روز فوریت های پزشکی و اورژانس را به همکاران پرتلاش مرکز مدیریت حوادث تبریک گفتند