برگزاری جلسه مشترک اعضای کارگروه مدیریت زخم با مسئول پلی کلینیک امام حسین (ع) و متخصصین بالینی در رابطه با راه اندازی کلینیک مرکز نوآوری زخم و مهندسی بافت

۲۷ فروردین ۱۴۰۴ | ۰۹:۳۹ کد : ۱۹۵۲۰ اخبار
تعداد بازدید:۱۸
جلسه کارگروه مدیریت زخم و مهندسی بافت در روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۴/۰۱/۲۰ ساعت ۱۲:۳۰ با حضور اعضای کارگروه و جناب آقای دکتر اعظمی، رئیس محترم پلی کلینک دانشگاه،دکتر مهدی ابراهیمی جراح عمومی، سرکار خانم دکتر ولیخانی متخصص عفونی، سرکارخانم مهران پور درمانگر زخم در محل دفتر ریاست پلی کلینیک امام حسین (ع) برگزار گردید.
برگزاری جلسه مشترک اعضای کارگروه  مدیریت زخم با مسئول پلی کلینیک امام حسین (ع) و  متخصصین بالینی در رابطه با راه اندازی کلینیک مرکز نوآوری زخم و مهندسی بافت

پس از قرائت آیاتی از کلام الله مجید، جناب آقای دکتر ناظمی ضمن خیر مقدم و خوشامدگویی به ارائه گزارش از فعالیت پردیس فناوری سلامت و کارگروه زخم و مهندسی پرداختند.  در ادامه جناب آقای دکتر ابراهیمی معاون محترم تحقیقات و فناوری به اهمیت موضوع و فواید فعالیت در این مرکز که نشان دهنده همکاری دانشگاه با صنعت و جامعه می باشد اشاره نمودند.

جناب آقای دکتر اعظمی مدیر محترم پلی کلینیک نیز به اهمیت موضوع و مشکلات اجرایی در درمان زخم و خصوصا اهمیت درمان زخم در بیماران دیابتی اشاره نمودند.

جناب آقای دکتر ابراهیمی جراح عمومی ضمن خرسندی از اجرای چنین ایده ای فرمودند: می بایست تبلیغات و واقیعت از هم جدا شده و با توجه به مشکلات عروقی موجود در بیماران دیابتی از روشهای درمانی علمی جهت آنان استفاده شود و توصیه به افزایش آگاهی مردم و پرسنل در این حوزه نمودند. ایشان هم چنین به اهمیت وجود یک متخصص داخلی جهت حضور در این مرکز اشاره نمودند.

جناب.آقای دکترعباسی عضو محترم کارگروه به اهمیت الگو گرفتن از سایر موسسات دارای تجربه و پیشنهاد دعوت از یک تیم تخصصی جهت آموزش پرسنل پرداختند.

سرکار خانم مهران پور پرستار و درمانگر زخم نیز به اهمیت ویزیت بیماران دارای زخم توسط متخصص عفونی و داخلی قبل از هرگونه پانسمان اشاره نمودند.

جناب آقای دکتر صالحی عضو کارگروه به تجربه 7 ساله خود در حوزه زخم و زخم پوش ها اشاره نموده و تعدادی از نمونه های اولیه خود که کارآزمایی حیوانی آن با موفقیت انجام شده است را معرفی نمودند.

سرکارخانم دکتر ولیخانی متخصص عفونی نیز ضمن خرسندی از راه اندازی این مرکز، پیشنهاد حضور یک متخصص عروق و تهیه تجهیزات موردنیاز جهت ارزیابی وضعیت عروق بیمار از جمله دستگاه ADI را مطرح نمودند.

در پایان مقرر گردید بعد از تهیه تجهیزات مورد نیاز و مشخص نمودن مکان کلینیک زخم، این کلینیک یک روز در هفته فعالیت داشته باشد.


نظر شما :