کارگاه آموزشی اصول اخلاقی استاد با تکیه بر ملاک های اسلامی

۱۶ آذر ۱۴۰۱ | ۱۳:۱۸ کد : ۱۰۲۷۵ اسلاید شو
تعداد بازدید:۵۱۸

کارگاه آموزشی " اصول اخلاقی استاد با تکیه بر ملاک های اسلامی "  با میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود و همکاری دانشگاه علوم پزشکی بابل در سطح دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه یک  برگزار گردید . این کارگاه  به منظور بهره مندی اعضای هیأت علمی، در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود به صورت حضوری و برای شرکت کنندگان دانشگاه های کلان منطقه یک در بستر اسکای روم انجام شد .  حجت الاسلام دکتر عبادی مسئول کارگروه دانشگاهی اخلاق ، سلامت معنوی و تعهد حرفه ای در آموزش پزشکی از شاهرود و آقای دکتر یدالله پور از بابل تدریس این کارگاه را برعهده داشتند . در ابتدای کارگاه سرکارخانم زروج حسینی مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی و دبیر کارگروه دانشگاهی برنامه جامع عدالت ، تعالی و بهره وری ضمن خیر مقدم به اعضای  حاضر در سالن و شرکت کنندگان در بستر اسکای روم ، به  معرفی برنامه جامع عدالت ، تعالی و بهره وری پرداختند  و هم چنین اهداف کارگروه  اخلاق ، سلامت معنوی و تعهد حرفه ای را بیان نمودند .

( ۱ )

نظر شما :