بهداشت محیط
1-برنامه ریزی، بازدید و نظارت بر وضعیت بهداشتی مراکز، اماکن و تاسیسات مرتبط با بهداشت محیط. 2- نظارت بر حسن اجرای استانداردهای بهداشت محیط در اماکن آموزشی، تربیتی و مراکز تهیه وتوزیع وکارگاهها وکارخانجات مواد غذایی. 3-نظارت بر وضعیت بهداشتی مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی، بهداشتی، اماکن عمومی، بیمارستانها و مراکز درمانی بخش دولتی و خصوصی . 4- شرکت در برنامه های کنترل اپیدمی ها و آموزش به منظور کنترل عوامل محیطی و مهار بیماری . 5- رسیدگی به شکایات مربوطه به بهداشت محیط و ارائه پیشنهادات به مقامات مربوطه . 6- همکاری در برنامه ریزی و بررسی برنامه های بهداشت محیط شهرستان با نظر مقام مافوق . 7-جمع آوری وتجزیه وتحلیل آمار فعالیت ها واستخراج شاخص های مربوطه وارسال پسخوراند به خانه های بهداشت و واحدهای تابعه . 8-ارتباط با موسسات علمی وتحقیقاتی به منظور کسب آخرین اطلاعات در زمینه بهداشت محیط. 9-پیش بینی نیاز مندی های واحد بهداشت محیط وپیگیری آن تاحصول نتیجه . 10-همکاری در آموزش وکارآموزی دانشجویان بهداشت محیط وسایر دانشجویان علوم پزشکی با هماهنگی ستاد معاونت بهداشتی. 11- بازدید از کارگاهها وکارخانجات مواد غذایی و ثبت بازرسی ها و مستندات. 12- کنترل آب و مواد غذایی ( شامل نمونه برداری آب و فاضلاب، مواد غذایی، هوا و... ) و مطابقت با استانداردهای مربوطه . 13-نظارت بر طرح های عملیات بهسازی محیط روستاها . 14- شرکت در کمیسیونهای درون سازمانی وبرون سازمانی وعضویت در کمیته های مربوطه به منظور اظهار نظر در خصوص مسایل روز بهداشت محیط با هماهنگی ستاد معاونت. 15-شرکت در عملیات بهداشت محیط در شرایط اضطرار و بلایای طبیعی و انجام مداخلات موثر و لازم . 16- نظارت و کنترل بهداشتی و حفاظتی مراکز پرتوپزشکی و تجزیه و تحلیل و ارائه نتایج. 17- شرکت فعال در دوره های آموزشی مرتبط با شغل در جهت افزایش سطح آگاهی و مهارت. 18-اظهار نظر در خصوص نقشه وطرح های مربوط به تاسیسات بهداشتی کارگاهها وکارخانجات مواد غذایی واماکن عمومی . 19-آموزش به گروههای هدف و پایش و ارزشیابی آنها. 20-برنامه ریزی جامع وعملیاتی و نوشتن برنامه ریزی تفضیلی برای فعالیت ها . 21- نظارت بر عملکرد آموزشگاههای صنوف . 22- نظارت و بازدید بهداشتی مستمر از واحدهای تابعه( خانه های بهداشت و هدایت و نظارت بر کار بهورزان در زمینه بهداشت محیط. 23- ایجاد هماهنگی، تعامل و جلب همکاری برون بخشی و درون بخشی در زمینه مسائل بهداشت محیط. 24- بازدید، نظارت و جمعآوری اطلاعات و آمار مورد نیاز در زمینه های مختلف بهداشت محیط (در مراکز تهیه و توزیع و فروش و نگهداری مواد خوردنی و آشامیدنی و بهداشتی اماکن عمومی و مدارس) ازقبیل بهداشت آب و فاضلاب، بهداشت هوا ، بهداشت پرتوها ، جمع آوری و دفع پسماندها ، بهسازی محیط روستا، کنترل حشرات و جوندگان ناقل، سوانح و بلایا و … 25- اقدام و پیگیری در مورد اجرای مقررات و قوانین و اعمال معیارها و ضوابط بهداشتی در رابطه با مسائل بهداشت محیط 26- انجام سایر امور محوله مرتبط با شغل حسب نظر مقام مافوق و مطابق مقررات. |
|