اخبار

عدم برگزاری کنفرانس بیماری های تیروئیدی و درمان های آن مورخه ۱۳۹۸/۱۲/۰۷ و کنفرانس آشنایی با آیین اخلاق پرستاری و منشور حقوق بیماران مورخه ۱۳۹۸/۱۲/۱۴

کنفرانس بیماری های تیروئیدی و درمان های آن مورخه ۱۳۹۸/۱۲/۰۷ و کنفرانس آشنایی با آیین اخلاق پرستاری و منشور حقوق بیماران مورخه ۱۳۹۸/۱۲/۱۴ تا اطلاع ثانوی برگزار نخواهد شد. جدید

ادامه مطلب

برگزاری سمینار آشنایی با بیماری مزمن کلیه و انواع دیالیز مورخه ۱۳۹۹/۰۳/۲۰ الی ۱۳۹۹/۰۳/۲۱ با دبیری علمی استاد گرامی سرکار خانم دکتر منیره عامریان فوق تخصص نفرولوژی جدید

ادامه مطلب
برگزاری کنفرانس آشنایی با آیین اخلاق پرستاری و منشور حقوق بیماران مورخه ۱۳۹۸/۱۲/۱۴ با دبیری علمی استاد گرامی جناب آقای دکتر سید شاهرخ آقایان متخصص روانپزشکی

ادامه مطلب
شهادت سردار بزرگ اسلام حاج قاسم سلیمانی تبریک و تسلیت باد.

در جریان حمله به کاروان الحشدالشعبی در نزدیکی فرودگاه بغداد، سردار سرافراز سرلشکر قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به‌ همراه ابومهدی المهندس معاون الحشد الشعبی و چند نفر از اعضای این سازمان و همرزمان سردار بزرگ به شهادت رسیدند.

ادامه مطلب
سمینار مداخلات روانشناختی در اعتیاد مورخه ۵ و ۱۳۹۸/۰۹/۰۶ به دبیری علمی استاد گرامی سرکار خانم دکتر مریم فرجام فر متخصص روانپزشکی در سالن پورسینا دانشکده پزشکی برگزار شد.
سمینار مداخلات روانشناختی در اعتیاد مورخه ۵ و ۱۳۹۸/۰۹/۰۶ به دبیری علمی استاد گرامی سرکار خانم دکتر مریم فرجام فر متخصص روانپزشکی برگزار شد.

ادامه مطلب
کارگاه آموزش اصول کار با ونتیلاتور ویژه پزشکان مورخه ۱۳۹۸/۰۷/۲۳ و ویژه پیراپزشکان مورخه ۱۳۹۸/۰۷/۲۴ به دبیری علمی استاد گرامی جناب آقای دکتر جواد نوریان متخصص بیهوشی در بیمارستان امام حسین (ع)، مرکز مهارت های بالینی برگزار شد.

ادامه مطلب
کنفرانس شیوع آلودگی به شپش مورخه ۱۳۹۸/۰۷/۱۰ به دبیری علمی استاد گرامی جناب آقای دکترمحمدتقی رحیمی دکتری انگل شناسی وحشره شناسی برگزار شد.