اخبار

این محرم را زند ه نگه دارید؛ ما هر چه داریم از این محرم است. سخنان امام خمینی(ره)

این خون سید الشهدا است که خونهای همه ملت های اسلامی را به جوش می آورد . ماه محرم برای مذهب تشیّع ماهی است که پیروزی، در متن فداکاری و خون به دست آمده است. محرم ماه نهضت بزرگ سید شهیدان و سرور اولیای خداست، که با قیام خود در مقابل طاغوت، تعلیم سازندگی و کوبندگی به بشر داد، وراه فنای ظالم و شکستن ستمکار را به فدایی دادن و فدایی شدن دانست. واین خود سرلوحه تعلیمات اسلام است برای ملتها تا آخر دهر.

ادامه مطلب
چهارم شهریور روز کارمند بر تمامی همکاران عزیز گرامی باد.

همکاران ارجمندم: تلاش خالصانه و صادقانه شما آینه وظیفه شناسی و پژواک دانایی و تعهد است. نتیجه بذر تلاش و کوشش شما، درخت امیدی است که به بار می نشیند و نوید بخش آینده ای پرنشاط زیبا است . درود بر همت بلند‌تان بدینوسیله ضمن تبریک روز کارمند از زحمات و تلاشهای بیدریغ شما صمیمانه تقدیر و تشکر نموده . توفیق و سلامتی شما را از درگاه ایزد منان مسألت می‌نمائیم .

ادامه مطلب
برگزاری کارگاه آموزش اصول کار با ونتیلاتور ویژه پزشکان مورخه ۱۳۹۸/۰۷/۲۳ و ویژه پیراپزشکان مورخه ۱۳۹۸/۰۷/۲۴ به دبیری علمی استاد گرامی جناب آقای دکتر جواد نوریان متخصص بیهوشی

ادامه مطلب
برگزاری کنفرانس شیوع آلودگی به شپش مورخه ۱۳۹۸/۰۷/۱۰ به دبیری علمی استاد گرامی جناب آقای دکترمحمدتقی رحیمی دکتری انگل شناسی وحشره شناسی

ادامه مطلب
برگزاری کنفرانس استئوپروز مورخه ۱۳۹۸/۰۶/۲۷ به دبیری علمی استاد گرامی سرکار خانم دکتر سپیده ناظمی فوق تخصص غدد داخلی و متابولیسم

ادامه مطلب
پیشاپیش عید غدیر خم (عیدالله الاکبر) بر مسلمانان جهان مبارک باد.
من کنت مولاه فهذا علی مولاه

پیشاپیش عید غدیر خم (عیدالله الاکبر) بر مسلمانان جهان مبارک باد.

عید غدیر ۱۸ ذی الحجه در تقویم قمری می‌باشد که توسط مسلمانان شیعه برای جانشینی صریح علی بن ابی طالب در مقام امامت پس از محمد پیامبر مسلمانان جشن گرفته می‌شود. به اعتقاد شیعیان بر طبق خطبه محمد در غدیر خم علی را بعد از خود با حدیث (عربی: مَن کُنتُ مولاه فَهذا علیّ مولاه أللهم والِ من والاه و عاد من عاداه) جانشینی ایشان را برای تمامی مسلمانان اعلام و تمام کرد. آیه سوم سوره مائده در روز عید غدیر نازل شده‌است که آمده الْیَوْمَ أَکْمَلْتُ لَکُمْ دینَکُمْ وَأَتْمَمْتُ عَلَیْکُمْ نِعْمَتِی. شیعیان عید غدیر را بزرگترین عید مسلمانان می دانند. عید غدیر به نام عیدالله الاکبر نیز معروف است.

ادامه مطلب
دهه کرامت , و سالروز میلاد کریمه اهل بیت مبارک باد.

ماه مبارک ذی‌قعده، اوّلِ ماه‌های حرام است؛ یازدهم این ماه ولادت مبارک حضرت ثامن‌الحجج (علیه آلاف التّحیّه و الثّناء) و دهه‌ی کرامت است؛ روز بیست‌وسوّم این ماه روز زیارتی مخصوص حضرت ثامن‌الحجج (علیه الصّلاه و السّلام) است.

ادامه مطلب
سمینار آموزش به بیمار مورخه ۱۳۹۸/۰۴/۲۵ الی  ۱۳۹۸/۰۴/۲۶ به دبیری علمی استاد گرامی جناب آقای دکتر حسین ابراهیمی دکترای پرستاری برگزار شد.
سمینار آموزش به بیمار مورخه ۱۳۹۸/۰۴/۲۵ الی ۱۳۹۸/۰۴/۲۶ به دبیری علمی استاد گرامی جناب آقای دکتر حسین ابراهیمی دکترای پرستاری برگزار شد.

سمینار آموزش به بیمار مورخه ۱۳۹۸/۰۴/۲۵ الی ۱۳۹۸/۰۴/۲۶ به دبیری علمی استاد گرامی جناب آقای دکتر حسین ابراهیمی دکترای پرستاری و اساتید محترم پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در سالن پورسینا دانشکده پزشکی برگزار شد.

ادامه مطلب
برگزاری اولین جلسه توسعه الگوهای نوین آموزش مداوم گروه پزشکی در مورخه ۱۳۹۸/۰۳/۱۱

جلسه با حضور معاون محترم آموزشی آقای دکتر واحدی، سرپرست مرکز آموزش مداوم جناب آقای دکتر باباخانی و اعضای مدعو با هدف بررسی توسعه الگوهای نوین آموزش مداوم گروه پزشکی به عنوان ماموریت ویژه از سوی وزارت متبوع به کلان منطقه یک سپرده شده انجام شد.