چاپ سه بعدی و اندام مصنوعی

۲۱ تیر ۱۳۹۹ | ۱۰:۰۵ کد : ۴۶۵۱ تازه های فناوری اسلاید شو
تعداد بازدید:۱۱۸۵
تکنولوژی استفاده شده در پرینترهای سه بعدی جدید ، این امکان را به کابران خود می دهد که از ماده های کامپوزیتی در طراحی های خود استفاده کنند. در سال ۲۰۱۹ متخصصین موفق شدند با استفاده از روش های جدید دستگاه سه بعدی مخصوصی بسازند که از آن می توان برای ساخت اندام های بدن انسان همچون ایمپلنت و حتی مفاصل استفاده کنند.
چاپ سه بعدی و اندام مصنوعی

به منظور نظارت بر مصرف داروهای متعدد، می‌توان از چاپگرهای سه بعدی برای چاپ قرص‌ها استفاده کرد. همچنین این چاپگرها برای ایجاد ایمپلنت و مفاصل در حین جراحی و نیز به منظور کاهش زمان انجام عملیات و بهبود نتایج حاصل از آن نیز به کار گرفته می‌شود. چاپ سه بعدی برای بازسازی پیوندهای از هم گسیخته سلول‌های پوستی قربانیان آتش‌سوزی نیز به کار گرفته می‌شود. با استفاده از این فن‌آوری دانشمندان می‌توانند رگ‌های خونی، تخمدان‌ مصنوعی و لوزالمعده بسازند. اندام‌های مصنوعی به جای عضوهای ناقص و یا ناتوان به بدن بیمار پیوند داده شده و در آن رشد می‌کند.

 

ساخت گوش انسان با استفاده از چاپگر سه بعدی

ویژگی های دیجیتالی این روش باعث شده چاپ پروتز و اندام های بدن برای اشخاص، با دقت میلیمتری و به صورت اختصاصی صورت گیرد. علاوه بر آن، با استفاده از این چاپگر می توان برای ابزارهایی با دوام بالا و حتی حل شونده مانند ساخت قرص استفاده کرد.

کلیدواژه‌ها: قلب گوش چاپگر سه بعدی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود سیدمحمد ظمانی


( ۴ )

نظر شما :