لاین تحقیقاتی اعضای مرکز
1- خانم دکتر مرجان قنبریان
- مکان یابی و طراحی با استفاده از نرم افزار GIS
- تصفیه آب و فاضلاب با رویکرد استفاده از فن آوری های نوین
- مدل سازی با استفاده از نرم افزارهای تخصصی
- سنجش و کنترل کیفیت هوای داخل(Indoor) و خارج(outdoor)
2- آقای دکتر محمد حسین ابراهیمی
- سلامت شغلی رانندگان حرفه ای و تصادفات
- سلامت شغلی مشاغل و سندرم متابولیک
- سلامت شغلی مشاغل و پرفشاری خون
3- آقای دکتر علی اکبر رودباری
- تهیه طرحهای جامع مدیریت پسماند
- امکان سنجی فنی و اقتصادی راه اندازی واحدهای پردازش و بازیافت پسماند
- مکان یابی و طراحی محل های دفن بهداشتی پسماند
4- آقای دکتر سید کمال غدیری
- تصفیه آب و فاضلاب با رویکرد استفاده از فن آوری های نو
- حذف آلاینده های محیط زیستی
- ارتقاء، بهره برداری و نگهداری از تاسیسات شهری
5- آقای دکتر عبداله برخورداری
- توسعه و استفاده از روش های ریز استخراج جهت تعیین مقدار آلاینده های شیمیایی در محیط کار
- ارزیابی ریسک عوامل زیان آور شیمیایی
6- آقای دکتر منصور سرافراز
- تصفیه پیشرفته آب و فاضلاب
- ارزیابی ریسک سرطان زایی و غیرسرطان زایی آلاینده های محیطی
7- آقای دکتر مهدی جمشیدی راستانی
- کاربرد تصمیم گیری چند معیاره در ایمنی و بهداشت حرفه ای
- بکارگیری تحلیل عاملی و smart pls در ابزارسازی ایمنی و بهداشت حرفه ای
- ارزیابی مواجهه و کنترل آلاینده با آلاینده های مخاطره آمیز محیط کار
- ارزیابی و طراحی روشنایی طبیعی و مصنوعی
- ارزیابی و اصلاح وضعیت ارگونومیک ایستگاه های کار
- ارزیابی و طراحی سیستم های تهویه صنعتی
8- خانم دکتر سولماز ذبیح اللهی
- اصلاح زیستی خاک های آلوده به سموم و آلاینده های نوظهور
- مطالعه تنوع فنوتیپی و ژنوتیپی جوامع میکروبی در اکوسیستم های مختلف، از جمله خاک و فاضلاب
- مطالعه تنوع و گسترش ژن های مقاومت آنتی بیوتیکی در محیط های مختلف مانند خاک و فاضلاب
- ارزیابی تنوع جوامع قارچی در نمونه های محیطی و نقش آن ها در تجزیه زیستی آلاینده های محیطی
9- خانم دکتر معصومه عاطفی
- مطالعات کارآزمایی بالینی در تأثیر رژیم های غذایی، مکمل ها و بر پیشگیری، کنترل و درمان بیماری های مزمن
- پژوهش های جامعه محور در حوزه تغذیه و بررسی الگوهای غذایی و تحلیل ارتباط آن ها با بیماری ها
- پژوهش در زمینه بررسی الگوهای غذایی و تأثیر مداخلات تغذیه ای بر سلامت و عملکرد نیروی کار
- پژوهش در زمینه امنیت غذایی و سیاست گذاری تغذیه
