برگزاری کارگاه آموزشی طغیان آب و مواد غذایی
کارگاه آموزشی طغیان آب و مواد غذایی در تاریخ نهم خرداد ماه، جهت کارشناسان بهداشت محیط مراکز خدمات جامع سلامت و شبکه میامی برگزار گردید.
در این کارگاه خانم مهندس آشوری؛ کارشناس مسوول واحد بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، ضمن خیرمقدم به بیان اهداف کارگاه پرداختند و در ادامه آقای مهندس معصومی، خانم مهندس چوبدار و خانم مهندس دهمنش کارشناسان معاونت، به ارایه مطالب آموزشی در خصوص طغیان آب و موادغذایی پرداختند و گزارش ها و شاخص های مربوطه را تحلیل نمودند.
روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود؛
https://shmu.ac.ir/health/fa
نظر شما :