بیماریهای منتقله از راه آب و غذا
فرم شماره ۱ - لیست خطی بیماران در طغیان بیماری های منتقله از راه آب و غذا
فرم شماره۲- بررسی اپیدمیولوژیک بیماری های منتقله از راه آب و غذا
فرم شماره ۳- خلاصه اطلاعات طغیان بیماری های منتقله از راه آب و غذا
دستورالعمل مراقبت مبتلا به وبا
دستورالعمل کشوری مراقبت تب راجعه
دستورالعمل مراقبت بیماری شیستوزومیازیس
راهنمای کشوری مراقبت بیماری فاسیولازیس
راهنمای طغیان بیماریهای منتقله از مواد غذایی
راهنمای کشوری مراقبت بیماریهای هپاتیتA و E