جلسه هماهنگی اجرای برنامه بیماریابی فعال سل و نظام مراقبت سندرمیک در جمعیت های متراکم

۰۳ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۸:۴۴ کد : ۱۲۶۹۳ اخبار تصویری اخبار

در راستای اجرای بیماریابی فعال سل و نظام مراقبت سندرمیک، جلسه ای با حضور مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریها، هماهنگ کننده سل، کارشناسان واحد بیماریها،  آزمایشگاه و آموزش سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود و نمایندگان بهداشت و درمان ارتش و سپاه شاهرود، در سالن شماره دو معاونت بهداشتی شاهرود در روز سه شنبه مورخ سوم مردادماه برگزار گردید.

در این نشست خانم دکتر فاتح؛ مدیر گروه واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری ها درخصوص اهمیت نظام مراقبت سندرمیک و بیماریابی فعال سل درجمعیت های متراکم پادگانها، مطالبی را بیان نموده و علل بیمار یابی فعال سل را توضیح دادند.

در ادامه برنامه، نمایندگان بهداشت و درمان ارتش و سپاه نقطه نظرات خود را بیان داشتند و توافق درجهت همکاری در خصوص مراقبت سندرمیک و بیماریابی فعال سل، با معاونت بهداشتی صورت گرفت.

ارایه رسانه های آموزشی، ظروف نمونه گیری و فرم های مربوطه از دیگر اقدامات این برنامه بود.

کلیدواژه‌ها: مراقبت سندرومیک بیماری های واگیر سل معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود شاهرود