کمیته سلامت نوجوانان

۰۴ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۱ کد : ۱۳۰۴۸ اخبار تصویری اخبار
کمیته سلامت نوجوانان

کمیته سلامت نوجوانان با حضور نمایندگان مناطق آموزش پرورش؛ شاهرود، بسطام و بیارجمند و کارشناسان واحدهای ستادی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، در سالن شماره یک معاونت بهداشت  در مورخ 30 مرداد ماه برگزارگردید.

این جلسه با بیان خیر مقدم به مدعوین حاضر آغاز و سپس در زمینه تبین اهداف جلسه و هدف کلی بهداشت مدارس، اثر بخشی مناسب آموزش بهداشت به نوجوانان بعنوان قشری که آینده سازان کشور هستند و اهمیت خودمراقبتی و انتقال مطالب آموزشی به خانواده ها بمنظور پیشگیری از بروز بیماریها و تغییر عادات نادرست در خانواده ها مطالبی ارایه گردید.

در ادامه برنامه، کارشناسان به بیان برنامه های مرتبط با سلامت در مدارس پرداختند.

در این جلسه، دلایل اهمیت سلامت نوجوانان به شرح اعلام گردید:

‏بخش عظیمی از جمعیت کشور را تشکیل می دهند.

به دلیل کامل نشدن مهارت و شرایط سنی، آسیب پذیر و درمعرض ابتلا به بیماریهای عفونی هستند.

پایه گذاری رفتارهای بهداشتی در این سنین صورت می گیرد و با برنامه ریزی در این دوران می توان گام بزرگی در پیشگیری از بیماری هایی که در سنین بالا هزینه زیادی را بر جامعه تحمیل می کند برداشت.

از مهمترین گروه های درمعرض خطر حوادث و سوانح ، خشونت، رفتارهای آسیب رسان و... هستند

دانش آموزان چون در سنین فراگیری هستند قادر هستند آموزش های بهداشتی را به خوبی بیاموزند، بکار گیرین و به خانواده و اجتماع انتقال دهند.

کلیدواژه‌ها: سلامت بهداشتی نوجوانان سنین آموزش برنامه