پیام تبریک دکتر صیدآبادی به مناسبت روز بهورز

۱۲ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۳ کد : ۱۳۱۵۶ اخبار تصویری اخبار
پیام تبریک دکتر صیدآبادی به مناسبت روز بهورز

روز دوازدهم شهریور که مصادف است با سال روز افتتاح نخستین خانه بهداشت، به عنوان روز بهورز نامگذاری شده است و روز بهورز به حق، نماد ارج گذاری یکی از مهمترین و موفق ترین دستاوردهای جهانی نظام سلامت در ایران است و تداوم و ارتقای مداوم شاخص های سلامت، فراگیری و عدالت در دسترسی به خدمات، کارآمدی، کرامت انسانی و تحقق پوشش همگانی سلامت، از نتایج اقدامات بهورزان گرامی است.

بهورزان از ارزشمندترین و موثرترین سرمایه ها برای تحقق اهداف راهبردی نظام  سلامت بوده، هستند و خواهند بود و خدمات چشمگیر آنها در تمامی ابعاد نظام سلامت و در محروم‌ ترین و دورافتاده ترین نقاط و روستاهای کشور، تاثیر چشمگیر و شگرفی بر بهبود شاخص ‌های سلامت داشته است.

ضمن تبریک و تهنیت این مناسبت به بهورزان ارجمند و مربیان محترم بهورزی، برای یکایک  همکاران گرامی، سلامتی، سعادت و سربلندی و توفیق روزافزون مسئلت دارم و آرزو می ‌کنم خدمات صادقانه و ارزشمند آنان مورد قبول درگاه حق قرار گیرد.

دکتر آرش صیدآبادی
معاون بهداشتی و رییس مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود

کلیدواژه‌ها: سلامت نظام سلامت روز نظام بهورزان گرامی تحقق شاهرود دانشگاه علوم پزشکی شاهرود معاونت بهداشتی