جلسه شیوه نامه اجرایی مراکز سنجش ، آموزش ، توان بخشی و مداخله بهنگام رشدی-تربیتی نوآموزان بدو ورود به مدرسه

به منظور ایجاد هماهنگی ،انسجام و وحدت رویه در فرایند استقرار و راهبری امور مراکز جامع سنجش ،آموزش، توانبخشی و مداخله بهنگام رشدی_تربیتی ، جلسه در اداره کل آموزش و پرورش سمنان برگزار شد.

در این جلسه درخصوص اجرای غربالگری و ارزشیابی تخصصی بینایی, شنوایی و همچنین ارجاع نوآموزان و دانش آموزان دارای معلولیت یا اختلال شامل اختلال یادگیری ویژه، نیازمند توجه خاص آموزشی ،دیرآموز, بیش فعالی, آسیب گفتار و زبان ، رفتاری_هیجانی و کاردرمانی ، شناسایی شده در مراکز جامع سنجش , آموزش ،توانبخشی و مداخله بهنگام رشدی _تربیتی بحث و تبادل نظر شد.

تکمیل واکسیناسیون نوآموزان و تکمیل فرم خلاصه معاینات در مراکز و پایگاه های سلامت مورد تاکید قرار گرفت.

کلیدواژه‌ها: غربالگری پایگاه سلامت توانبخشی واکسیناسیون آموزش و پرورش