پخت نان لواش با آرد کامل
پخت نان لواش با آرد کامل
پیرو اولین جلسه "کمیته فنی نان کامل و غذای سالم در سفره مردم " مورخ ۱۴۰۲/۰۹/۱۴ رئیس محترم اتحادیه نانوایان شهرستان شاهرود اقدام به پخت نان لواش با آرد کامل نمود.
سرکار خانم دکتر رضایی معاون فنی ضمن ابراز خرسندی از محقق شدن مصوبات جلسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی در صنعت پخت نان کامل در شهر شاهرود بیان کردند تیرگی نان یکی از نشانه های پخت با ارد کامل است که شهروندان به این امر مهم باید توجه داشته باشند.
نظر شما :