بازدید دکتر بهادری منفرد به همراه معاون بهداشتی شاهرود و هیئت همراه از شبکه بهداشت و درمان میامی

۲۷ دی ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۲ کد : ۱۴۹۰۰ اخبار تصویری اخبار
دکتر ایاد بهادری منفرد رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود به همراه دکتر یوسفی معاون توسعه و منابع، دکتر میرزایی معاون بهداشتی، حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای باغشنی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مجید عامریان سرپرست حراست، باقری مدیر روابط عمومی و تعدادی از مدیران وکارکنان دانشگاه ، روز یکشنبه ۲۴ دیماه از شبکه بهداشت و درمان شهرستان میامی بازدید کرد.

رئیس دانشگاه ضمن بازدید از واحدهای شبکه  و گفت و گو با مسئولین هر واحد و کارکنان، از نزدیک در جریان روند ارائه مراقبت های بهداشتی به جمعیت تحت پوشش قرار گرفت.

بررسی شاخص های سلامت جمعیت تحت پوشش ، تجهیزات ، امکانات ، نیروی انسانی و روند ارجاع به سطوح بالاتر در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی ، از دیگر محور های انجام این بازدید بود.

در پایان؛ نقاط قوت و فرصت شبکه میامی، موانع و مشکلات شهرستان مورد بررسی ، بحث و تبادل نظر قرار گرفت و راهکارهای مرتبط ارائه گردید.

کلیدواژه‌ها: دانشگاه ریاست ریاست دانشگاه معاونت بهداشت معاونت بهداشتی شاهرود بازدید