اطلاعیه پذیرش و جذب بهورز دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شاهرود

۱۴ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۴ کد : ۱۵۱۳۱ اخبار تصویری اخبار
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود برای تامین بهورز مورد نیاز خود در خانه های بهداشت روستاهای تابعه طبق مفاد دستورالعمل اجرایی پذیرش و جذب بهورز مصوب هیات امناء تعداد ۲۹ نفر زن/ مرد از بین افراد واجد شرایط و بومی روستا بشرح جدول پیوست را از طریق امتحان عمومی، تخصصی، مصاحبه و گزینش برای پذیرش و تربیت رشته شغلی بهورزی استخدام می نماید.
اطلاعیه پذیرش و جذب بهورز دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شاهرود

پذیرفته شدگان پس از قبولی در دوره بهورزی به صورت پیمانی و قراردادی کارمعین (براساس مجوز اختصاص داده شده به خانه بهداشت هر روستا) صرفاً جهت خدمت در خانه بهداشت روستا/ روستاهای مورد نظر برابر قوانین مربوطه به کارگیری خواهند شد.

دانلود :آگهی پذیرش فراگیر بهورزی

فرم احراز محل سکونت(فرم شماره ۲)

فرم درخواست شغل(فرم شماره ۱)

تعهد نامه شغل بهورزی(فرم شماره ۳)

عدم درخواست مدرک(فرم شماره ۴)

جهت ثبت نام به آدرس  https://shmu.ac.ir/health/fa/form/257 مراجعه نمایند.

در صورت هرگونه سوال در خصوص فراخوان با شماره ۳۲۲۰۷۳۸۴-۰۲۳ و ۳۲۲۰۷۳۸۵ تماس بگیرید.

در صورت هرگونه مشکل در مراحل ثبت نام الکترونیک با شماره ۳۲۲۲۸۱۴۳-۰۲۳ تماس بگیرید.