پیام تبریک دکتر میرزایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود بمناسبت روز ملی بهداشت محیط

یازدهم اسفند ماه در گاه شمار سلامت، به زیبایی روز ملی بهداشت محیط، نام گذاری گردیده است.

بی شک، نام گذاری این روز به نام بهداشت محیط، در راستای  توجه به نقش والا و ارزشمند تلاشگران این عرصه بوده و تداعی کننده ی سهم بسزای مهندسین بهداشت محیط در پیشگیری از مرگ و میرهای قابل اجتناب و بار بیماری های ناشی از عوامل خطر محیطی می باشد.

روز ملی بهداشت محیط فرصت مغتنمی است تا یادآور خدمات ارزشمند و والای این حوزه در حیطه های سلامت آب، ایمنی فاضلاب، ‌سلامت خاک، ایمنی موادغذایی،  بهداشت هوا و تغییرات اقلیم، کنترل و کاهش مصرف دخانیات،  بهداشت  پرتوها، پیوست سلامت طرح های بزرگ توسعه‌ ای، مداخلات محیطی در شرایط اضطرار و بحران ها و نظارت بر کنترل حشرات و جوندگان باشیم.

اینجانب ضمن عرض تبریک روز ملی بهداشت محیط به اساتید، مدیران، کارشناسان و دانشجویان این حوزه؛ از تمامی خدمات شایسته و ارزشمندتان قدردانی نموده و توفیقات روز افزون در خدمت به جامعه تحت‌ پوشش از درگاه ایزد منان خواستارم.

کلیدواژه‌ها: بهداشت ملی بهداشت روز ملی بهداشت بهداشت محیط روز روز ملی روز ملی بهداشت محیط محیط ملی بهداشت محیط سلامت