برگزاری جلسه روز جهانی آسم در واحد مبارزه با بیماریها

۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۴۷ کد : ۱۵۸۹۶ اخبار
برگزاری جلسه روز جهانی آسم در واحد مبارزه با بیماریها

در راستای برگزاری " روز جهانی آسم "  کمیته فنی در این خصوص با حضور مسئولین واحدهای فنی روز دوشنبه  مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۳ ساعت ۸ صبح  در دفتر مدیریت بیماری های غیرواگیر  برگزار گردید.

در ابتدای جلسه سرکار خانم دکتر فاتح " مدیر گروه محترم واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری ها "  در خصوص شیوع بیماری آسم در کودکان و همچنین تاثیر ریزگردها و هوای آلوده و مصرف دخانیات  در بیماری آسم مطالبی را بیان نمودند . در ادامه با توجه به  شعار " ارتقا درمان آسم با اموزش " ، به منظور پیشگیری، کنترل و مراقبت هرچه موثرتر این بیماری و افزایش آگاهی آحاد جامعه و حساس سازی مدیران و پرسنل مراکز نسبت به متون آموزشی و محتوای شعار صحبت شد. در انتها هر یک از مسئولین واحد های فنی نظرات و پیشنهادات خود را جهت برگزاری هر چه بهتر این روز  بیان نمودند.