برگزاری کمیته فنی با حضور نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی و سایر ادارات و سازمان های شریک برنامه استراتژیک کنترل عفونت اچ آی وی

در راستای برنامه ملی حذف هپاتیت C، کنترل هپاتیت B و دستیابی هرچه سریع تر به اهداف تعریف شده مطابق دستورالعمل ابلاغی و نیز به منظور نظارت بر پنجمین برنامه استراتژیک کنترل عفونت اچ آی وی، کمیته فنی با حضور نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی و سایر ادارات و سازمان های شریک برنامه، مورخ ۱۴۰۳/۳/۲۰ در معاونت بهداشتی برگزار شد.

در ابتدا مصوبات این کمیته در سه ماهه چهارم ۱۴۰۲ بررسی و در خصوص نحوه اجرا و چالش های آن بحث شد.

در ادامه،  فعالیت ها و اقدامات آتی  دستگاه های اجرایی توسط نمایندگان آنها مطرح و مواردی مصوب گردید.

کلیدواژه‌ها: برنامه هپاتیت کنترل کمیته نمایندگان راستای عفونت