برگزاری کارگاه آموزشی با موضوعات بیماری‌های منتقله از آب و غذا

۲۶ تیر ۱۴۰۳ | ۰۱:۱۱ کد : ۱۶۶۵۰ اخبار
تعداد بازدید:۹۰
برگزاری کارگاه آموزشی با موضوعات بیماری‌های منتقله از آب و غذا

کارگاه آموزشی در مورخ ۱۴۰۳/۰۴/۲۰ با عنوان دستورالعمل های بهداشتی مساجد در محرم و صفر با محوریت موضوع رعایت ضوابط بهداشتی در آشپزخانه مساجد و اماکن متبرکه و هیئت ها وموکب های بهداشتی با حضور کارشناسان بهداشت محیط ستادی و محیطی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود برگزار گردید.

هدف از این کارگاه حفظ سلامت عزاداران حسینی و پیشگیری از طغیان بیماریهای منتقله از آب و غذا  با تشدید کنترل و نظارت ضوابط بهداشتی توسط بازرسین بهداشت محیط در مساجد و تکایا در دهه اول محرم و دهه آخر صفر  می باشد.

همچنین در این کارگاه آموزشی موضوعات بیماری‌های منتقله از آب و غذا،  تجهیزات پرتابل سنجش کیفیت موادغذایی، کنترل و مبارزه با ناقلین و حشرات موذی و روش های بهسازی محیط در راستای پیشگیری از استقرار پشه آئدس جهت گروه هدف کارشناسان بهداشت محیط بررسی شد.

کلیدواژه‌ها: محیط برگزاری جهت راستای پیشگیری استقرار پشه آئدس


نظر شما :