برگزاری کارگاه آموزشی با موضوعات بیماریهای منتقله از آب و غذا
کارگاه آموزشی در مورخ ۱۴۰۳/۰۴/۲۰ با عنوان دستورالعمل های بهداشتی مساجد در محرم و صفر با محوریت موضوع رعایت ضوابط بهداشتی در آشپزخانه مساجد و اماکن متبرکه و هیئت ها وموکب های بهداشتی با حضور کارشناسان بهداشت محیط ستادی و محیطی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود برگزار گردید.
هدف از این کارگاه حفظ سلامت عزاداران حسینی و پیشگیری از طغیان بیماریهای منتقله از آب و غذا با تشدید کنترل و نظارت ضوابط بهداشتی توسط بازرسین بهداشت محیط در مساجد و تکایا در دهه اول محرم و دهه آخر صفر می باشد.
همچنین در این کارگاه آموزشی موضوعات بیماریهای منتقله از آب و غذا، تجهیزات پرتابل سنجش کیفیت موادغذایی، کنترل و مبارزه با ناقلین و حشرات موذی و روش های بهسازی محیط در راستای پیشگیری از استقرار پشه آئدس جهت گروه هدف کارشناسان بهداشت محیط بررسی شد.
نظر شما :