دیدار و گفتگو ریاست دانشگاه با کارشناسان معاونت بهداشتی

کتر ایاد بهادری منفرد ریاست دانشگاه ؛ صبح روز چهارشنبه ۲۰ تیرماه به همراه دکتر عزیزی مشاور ریاست در امور راهبردی با حضور در معاونت بهداشتی از واحدهای مختلف این معاونت بازدید کرده و به گفتگو با مسئولین و کارشناسان پرداخت.
دیدار و گفتگو ریاست دانشگاه با کارشناسان معاونت بهداشتی

در این دیدار دکتر میرزایی معاون بهداشتی دانشگاه ضمن خیر مقدم به ریاست دانشگاه و هیات همراه، درخصوص فعالیت های انجام شده در هر واحد و شاخص های بهداشتی مطالبی را ارایه نمودند.

در ادامه دکتر بهادری ضمن دیدار با پرسنل و قدردانی از زحمات، خدمات، تلاش ها و همکاری های صمیمانه کارکنان در تمامی امور، در جریان فرآیند ارائه خدمات در مراکز بهداشت و مشکلات و دغدغه های آنان قرار گرفت. وی یکی از دلایل موفقیت دانشگاه در انجام ماموریت های در نظر گرفته شده را صمیمیت خوب بین همکاران و کارکنان و نیز احساس مسئولیت آنان دانست.

کلیدواژه‌ها: دانشگاه دیدار انجام دکتر کارکنان بهداشتی