برگزاری کارگاه اطلاع رسانی ورود واکسن روتاویروس و پنوموک به برنامه ایمن سازی کودکان در ایران

۰۴ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۷:۲۱ کد : ۱۶۹۲۰ اخبار

در خصوص اطلاع رسانی ورود واکسن روتاویروس و پنوموک به برنامه ایمن سازی کودکان در ایران، همزمان با برپایی وبینار کشوری معرفی این برنامه، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی در تاریخ ۱۴۰۳/۰۵/۰۱ نمود.

در این کارگاه که واکسیناتورها و مراقب ناظر مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان شاهرود و میامی حضور داشتند، خانم دکتر فاتح مدیر گروه محترم بیماری ها، ضمن بیان خیر مقدم، اهداف کارگاه را برشمرده و اهمیت و ضرورت ورود این دو واکسن  جدید را در برنامه جاری ایمن سازی کودکان تشریح نمودند.

سپس سرکار خانم دکتر سعیدی ( متخصص اطفال) در خصوص راهنمای واکسیناسیون کودکان سخنرانی  و به سوالات شرکت کنندگان پاسخ دادند. در ادامه، حاضران  به مدت دو ساعت، در وبینار کشوری حضوربهم رساندند.

کلیدواژه‌ها: برنامه کارگاه کودکان روتاویروس پنوموک