پیام تبریک دکتر مهدی میرزایی معاون بهداشتی دانشگاه به مناسبت روز بهورز

۱۲ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۰:۲۰ کد : ۱۷۱۷۱ اخبار تصویری اخبار
معاون بهداشتی دانشگاه با صدور پیامی ضمن تبریک به مناسبت روز بهورز از زحمات این همکاران خدوم حوزه سلامت تقدیر کرد.
پیام تبریک دکتر مهدی میرزایی معاون بهداشتی دانشگاه به مناسبت روز بهورز

دوازدهم شهریور ماه به عنوان روز بهورز نامگذاری شده است که از تلاش های صادقانه و متعهدانه بهورزان عزیز قدردانی کرده و آرزوی توفیق و سلامتی برای آنها دارم.

بهورزان زندگی  خود را در راستای خدمات رسانی به مردم وقف کرده و در ارتقاء سلامت، کاهش مرگ و میر و افزایش امید به زندگی در جامعه جانانه ایثار می کنند.

بدون شک مراقبت های بهداشتی اولیه از اساسی ترین اقدامات در توسعه اقتصادی و اجتماعی جوامع است و گسترش نظام شبکه بهداشتی درمانی در کشور، ضمن ایجاد دسترسی مستقیم مردم به خدمات بهداشتی اولیه، نقش ارزشمندی در توسعه سلامت تا دور افتاده ترین مناطق کشور برعهده داشته است.

اینجانب ضمن تبریک صمیمانه این روز به یکایک بهورزان عزیز، مدیران و مربیان مرکز آموزش بهورزی از تلاشگران و زحمتکشان این عرصه تقدیر و تشکر نموده و برای آنها از خداوند منان توفیق روز افزون و برخورداری از سلامتی برای تک تک شما عزیزان مسئلت می نمایم.

دکتر مهدی میرزایی

معاون بهداشتی دانشگاه