پیام تبریک رئیس گروه مهندسی بهداشت محیط معاونت بهداشتی بمناسبت روز جهانی بهداشت محیط

با نام و یاد خدای مهربان

۲۶ سپتامبر مصادف با ۵ مهرماه روز جهانی بهداشت محیط یادآور تلاش های بی منت و شبانه روزی خدمتگزاران این عرصه در نظام سلامت است که علی رغم سختی های فراوان این حرفه با عزم راسخ کماکان برای حفظ و توسعه سلامت در جامعه از هیچ کوششی دریغ نمی نمایند.

باتوجه به شعار امسال "ایجاد جوامع تاب آور از طریق کاهش خطر بلایا و تغییرات اقلیم و سازگاری با آنها" تغییرات اقلیمی به ‌طور مستقیم با تغییر الگوی آب و هوا و به‌ طور غیرمستقیم با تغییر کیفیت آب، هوا و غذا بر سلامت انسان تأثیر می ‌گذارد و تغییرات اقلیمی بزرگترین تهدید سلامت عمومی است. ایران نیز به دلیل موقعیت جغرافیایی در برابر تغییر اقلیم بسیار آسیب پذیر است و دمای کشور در ۵۰ سال گذشته، افزایش و میانگین سالیانه بارش کاهش یافته است.

اینجانب ضمن تبریک روز جهانی بهداشت محیط، از تلاش ها و زحمات همکارانم در همه حوزه های دانشگاه قدردانی نموده و از درگاه خداوند متعال سعادت، موفقیت و توفیق خدمت خالصانه به مردم را مسئلت دارم.

آشوری

رئیس گروه مهندسی بهداشت محیط معاونت بهداشتی