تشدید نظارت بر واحدهای صنفی عصاره گیری توسط همکاران بهداشت محیط
با توجه به افزایش فعالیت واحدهای صنفی عصاره گیری در فصول تابستان و پاییز و نیاز به تشدید نظارت بر این واحدهای صنفی، بازدید های میدانی از واحدهای صنفی مذکور تشدید گردید.
با پیگیری های مؤثر بازرسین بهداشت محیط یک واحد عصاره گیری که در شرایط غیر بهداشتی فعالیت می نمود اقدام به رفع نقص نمود.
در ادامه پیگیری ها مکاتبه با ادارات و ارگان ها ی ذیربط جهت همکاری و اقدامات مداخله گرانه با هدف اصلی ساماندهی واحدهای صنفی عصاره گیری صورت گرفت.
نظر شما :