کالاهای آسیب رسان جهت اطلاع رسانی و ممنوعیت استفاده در بوفه ها و سلف های مدارس
طبق ماده ۷ قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور، هرگونه تبلیغات خدمات و کالاهای آسیب رسان به سلامت، موضوع ماده ۴۸ قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت(۲)، بر اساس تشخیص و اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان ملی استاندارد ایران از سوی همه رسانه ها ممنوع است.
انواع سوسیس و کالباس گوشت و مرغ، فرآورده گوشتی عمل آوری شده، سمبوسه و فلافل آماده شده، پنیر پیتزای پروسس و تاپینگ پیتزا، انواع نوشابه گازدار، نوشابه انرژی زا، انواع پودر نوشیدنی فوری، روغن های نیمه جامد مصرفی صنایع و خانوار، سس مایونز و سس سالاد پرچرب، چیپس برگه و خلال سیب زمینی و انواع اسنک، پفک و فرآورده حجیم شده بر پایه ذرت، شیرینی های تر، فرآورده های کاکائویی، تافی و آبنبات، سیگار و دخانیات، فرآورده های آرایشی تاتو و فرآورده های طراحی پوست، رنگ مو و بی رنگ کننده مو دکلره، صاف کننده، فرکننده و کراتینه کننده های مو و کاشت ناخن و سولاریم از جمله این موارد است.
کالاهای آسیب رسان پیامدهای اجتماعی و فرهنگی زیادی بهمراه دارد . بنابراین ضروریست دانش سلامت مردم و جامعه ارتقاء یابد .
مصرف این کالاها باعث آسیب به سلامت شده و روند ابتلاء به دیابت ، فشارخون بالا ، کبد چرب ، بیماریهای تنفسی و ریسک ابتلا به سرطانها را افزایش می دهد .اطلاع رسانی به دانش آموزان در خصوص عدم مصرف کالای های آسیب رسان و ممنوعیت آن در بوفه های مدارس و ...... کمک موثری به سلامت دانش آموزان و خانواده ی آنها خواهد کرد.
نظر شما :