در راستای برنامه ریزی جامع و هدفمند جهت ارتقاء کیفیت و بهبود فرآیند تولید آرد و نان کامل در کشور، کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید آرد و نان کامل در خرداد ماه سالجاری با حضور مدیران و کارشناسان دستگاه های اجرایی مرتبط در معاونت بهداشتی برگزار گردید.

در راستای برنامه ریزی جامع و هدفمند جهت ارتقاء کیفیت و بهبود فرآیند تولید آرد و نان کامل در کشور، کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید آرد و نان کامل در خرداد ماه سالجاری با حضور مدیران و کارشناسان دستگاه های اجرایی مرتبط در معاونت بهداشتی برگزار گردید.

در راستای برنامه ریزی جامع و هدفمند جهت ارتقاء کیفیت و بهبود فرآیند تولید آرد و نان کامل در کشور، کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید آرد و نان کامل در خرداد ماه سالجاری با حضور مدیران و کارشناسان دستگاه های اجرایی مرتبط در معاونت بهداشتی برگزار گردید.
۲۶ خرداد ۱۴۰۴ | ۰۷:۵۸ کد : ۲۰۳۸۲ اخبار
تعداد بازدید:۱۷
در راستای برنامه ریزی جامع و هدفمند جهت ارتقاء کیفیت و بهبود فرآیند تولید آرد و نان کامل در کشور، کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید آرد و نان کامل در خرداد ماه سالجاری با حضور مدیران و کارشناسان دستگاه های اجرایی مرتبط در معاونت بهداشتی برگزار گردید.
در راستای برنامه ریزی جامع و هدفمند جهت ارتقاء کیفیت و بهبود فرآیند تولید آرد و نان کامل در کشور، کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید آرد و نان کامل در خرداد ماه سالجاری با حضور مدیران و کارشناسان دستگاه های اجرایی مرتبط در معاونت بهداشتی برگزار گردید.

در راستای برنامه ریزی جامع و هدفمند جهت ارتقاء کیفیت و بهبود فرآیند تولید آرد و نان کامل در کشور، کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید آرد و نان کامل در خرداد ماه سالجاری با حضور مدیران و کارشناسان دستگاه های اجرایی مرتبط در معاونت بهداشتی برگزار گردید.

در این جلسه روند اجرای برنامه های مربوط به تولید آرد و نان کامل بررسی و عملکرد دستگاه های اجرایی در این خصوص ارزیابی گردید و پس از بحث و تبادل نظر توسط اعضاء کمیته، تصمیمات لازم اتخاذ شد.

هدف از برگزاری این جلسه ارتقاء هماهنگی های بین بخشی جهت رفع چالش های احتمالی در مسیر دستیابی به تولید آرد و نان کامل و مطابق با استانداردهای تعیین شده و اتخاذ تصمیمات لازم برای رفع موانع موجود بود.


نظر شما :