برگزاری کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید آرد و نان کامل شهرستان شاهرود

برگزاری کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید آرد و نان کامل شهرستان شاهرود

۰۲ مهر ۱۴۰۴ | ۰۸:۱۰ کد : ۲۱۳۵۲ اخبار
تعداد بازدید:۳۳
برگزاری کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید آرد و نان کامل شهرستان شاهرود

برگزاری کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید آرد و نان کامل شهرستان شاهرود 
کمیته پیگیری و پیاده سازی آرد و نان کامل در مهر ماه سالجاری در راستای ارتقای سلامت جامعه، بهبود کیفیت نان مصرفی مردم و ترویج الگوهای غذایی سالم با حضور مدیرکل غله استان سمنان، معاون بهداشت، معاون غذا و دارو و مدیران و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی مرتبط شهرستان در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار گردید.  

 هدف از برگزاری این نشست، هم‌اندیشی و هماهنگی، پیگیری مصوبات جلسات گذشته، رفع چالش ها  و تسریع در روند اجرای سیاست‌های مربوط به تولید آرد و نان کامل بود.                                                                                                   

برگزاری منظم و مؤثر این کمیته‌، بیانگر عزم جدی دولت و تمامی دستگاه‌های ذیربط برای ارتقای سطح سلامت عمومی جامعه از طریق بهبود کیفیت نان، به عنوان یکی از اصلی‌ترین اقلام سبد غذایی مردم است. با ادامه این روند، پیگیری مصوبات و مشارکت فعال و هماهنگ تمامی بخش‌های دخیل در زنجیره تولید و مصرف، انتظار می‌رود که در آینده‌ای نه چندان دور تولید و مصرف نان کامل در سطح شهرستان افزایش یابد. این تحول نه تنها به ارتقای سلامت فردی و کاهش بار بیماری‌های غیرواگیر کمک خواهد کرد  بلکه می‌تواند به بهبود بهره‌وری در بخش کشاورزی و صنایع غذایی نیز منجر شود. تبدیل نان کامل به بخشی جدایی‌ناپذیر از رژیم غذایی خانواده‌ها، هدفی بلندمدت اما قابل دستیابی است که ثمرات آن برای نسل‌های حاضر و آینده بی‌بدیل خواهد بود.


نظر شما :