گزارش فعالیت غرفه «جوانی جمعیت» در شب‌های اقتدار با همت و همکاری و انسجام و همدلی  مرکز بهداشتی درمانی دهملا و پایگاه سلامت فدک

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۰۸:۳۷ کد : ۲۳۸۱۷ اخبار
تعداد بازدید:۱۳
گزارش فعالیت غرفه «جوانی جمعیت» در شب‌های اقتدار با همت و همکاری و انسجام و همدلی  مرکز بهداشتی درمانی دهملا و پایگاه سلامت فدک

گزارش فعالیت غرفه «جوانی جمعیت» در شب‌های اقتدار

 با همت و همکاری و انسجام و همدلی  مرکز بهداشتی درمانی دهملا و پایگاه سلامت فدک در هفتاد و هفتمین شب اقتدار، بعداز آماده سازی غرفه توسط همکاران مرکز دهملا، امکان گفت‌وگوی نزدیک‌تر و مؤثرتری با مردم در غرفه جوانی جمعیت فراهم گردید. 

امشب هدف این غرفه، ایجاد فضایی صمیمی برای گفت‌وگو درباره اهمیت خانواده و فرزندآوری، و همچنین شنیدن دغدغه‌ها و تجربه‌های مردم در این زمینه بود.
توانستیم با افرادی که تک‌فرزند بودند یا درباره داشتن فرزند بیشتر تردید داشتند گفت‌وگو و مشاوره انجام دهیم. این گفت‌وگوها صمیمی و عاطفی بود و نشان می‌داد که موضوع فرزند و آینده خانواده تا چه اندازه برای افراد مهم و حساس است. 
همچنین تابلوهایی با عنوان «تک‌فرزندی یعنی...» و «فرزند بیشتر یعنی...» قرار داده شد و از مردم خواستیم این جمله را با نگاه و تجربه خودشان کامل کنند. افراد کنار تابلو می‌ایستادند، فکر می‌کردند و جمله‌هایی می‌نوشتند که هرکدام بازتابی از تجربه‌ها، دغدغه‌ها و امیدهایشان برای آینده بود.

این غرفه فرصتی شد برای شنیدن حرف‌های دل مردم، ایجاد گفت‌وگو درباره آینده خانواده‌ها و شکل گرفتن لحظه‌هایی از همدلی و مشارکت.

در حین گفتگوها، کودکان در حال نقاشی و رنگ آمیزی با موضوعات با یک گل بهار نمیشه، فرزند بیشترـنشاط بیشتر و... بودند.
 همکاری و حال خوب بین همکاران دو مرکز بهداشتی نقش مهمی در شکل‌گیری چنین فضا و افزایش اثرگذاری این فعالیت داشت.
 

ممنون از همکاران پرانرژی مرکز دهملا

کلیدواژه‌ها: غرفه فرزند مرکز دهملا همکاران آینده مرکز خدمات جامع سلامت فدک جوانی جمعیت


نظر شما :