برگزاری کارگاه آموزشی بهداشت آب و فاضلاب جهت کارشناسان بهداشت محیط در معاونت بهداشت
برگزاری کارگاه آموزشی بهداشت آب و فاضلاب جهت کارشناسان بهداشت محیط در معاونت بهداشت
با توجه به شروع فصل گرما و اهمیت پیشگیری و کنترل بیماریها ی منتقله از آب و غذا (طغیان ) و جلوگیری از دفع غیر بهداشتی فاضلاب کارگاه آموزشی با عنوان بهداشت آب و فاضلاب با هدف باز آموزی دستورالعمل های مربوطه و حساس سازی و تبادل تجارب، در تاریخ 24 خردادماه 1401 در سالن آموزشی معاونت بهداشتی برگزار گردید.
در این کارگاه آموزشی مسئول واحد بهداشت محیط بیان نمود: با توجه به کاهش بارندگی و پایین بودن سطح آبهای زیر زمینی و تنش های آبی گزارش شده در مناطق مختلف شهرستان شاهرود و احتمال شیوع بیماریهای روده ای مرتبط با آب هم زمان با شروع فصل گرما ایجاب می کند با هماهنگی درون بخشی و برون بخشی برنامه ریزی لازم برای پایش کیفیت آب آشامیدنی بعمل آید.
وی در ادامه به تشریح شاخص های مربوط به بهداشت آب و فاضلاب در سطح دانشگاهی و کشوری به شرح زیر پرداخت:
1-پوشش کلر سنجی شهری در سطح دانشگاه در شش ماه دوم 1400، بالاتر از 100 درصد انجام شده است.
2-پوشش نمونه برداری میکروبی شهری در سطح دانشگاه ،بالاتر از 100 درصد می باشد.
3-درصد پوشش کلر سنجی روستای انجام شده در سطح دانشگاه نسبت به سال 99 به میزان 13.09 درصد افزایش یافته است.
4-درصد پوشش نمونه برداری میکروبی روستایی در سطح دانشگاه 94.01 درصد می باشد، که بالاتر از شاخص کشوری می باشد.
موارد آموزشی مطرح شده در این جلسه توسط کارشناسان آب و فاضلاب و آزمایشگاه این معاونت به شرح زیر مطرح گردید:
1-راهنمای مدیریت ایمن سامانه های آب آشامیدنی (نمونه برداری و پایش کیفیت میکروبی)
2-دستورالعمل اقدامات بهداشت آب و فاضلاب به منظور پیشگیری و کنترل بیماریهای منتقله از آب
3-دستورالعمل بازرسی و ارزیابی ریسک سامانه های آبرسانی
4-ممنوعیت آبیاری مزارع کشاورزی با فاضلاب خام
نظر شما :