برگزاری چهارمین دوره کارگاه های آموزشی صیانت از جمعیت معاونت بهداشتی

۱۷ مهر ۱۴۰۱ | ۱۵:۱۹ کد : ۹۷۵۷ اخبار تصویری اخبار
برگزاری چهارمین دوره کارگاه های آموزشی صیانت از جمعیت معاونت بهداشتی

چهارمین دوره کارگاههای آموزشی صیانت از جمعیت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در مورخه 17 مهرماه 1401 در سالن شماره یک معاونت بهداشت برگزار گردید.

در ابتدا آقای یوسفی؛ معاون اجرایی معاونت، در مورد اهمیت جمعیت و نقش آن در پیشرفت اقتصادی، احساس امنیت درجامعه  سخنان مبسوطی ایراد کردند.

در ادامه برنامه خانم دکتر خسروی؛ کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده و جمعیت معاونت و آقای دکتر دادگری در مورد روند تغییرات رشد جمعیت درایران، ناباروری، سقط، طلاق و راههای خروج از بحران سالمندی کشور و لزوم استفاده از پنجره جمعیتی سخنرانی کردند.

همچنین در این برنامه حجت الاسلام والمسلمین باغشنی؛ نماینده نهاد مقام معظم رهبری، در مورد چالش های فرزندآوری و لزوم دقت در شیوه مشاوره و درنظر گرفتن ویژگی های مردم منطقه و خصوصیات و مشکلات افراد سخنرانی کردند.

کلیدواژه‌ها: صیانت از جمعیت خانواده واحد سلامت خانواده و جمعیت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود معاونت بهداشت