برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پسماند های پزشکی

۱۱ دی ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۸ کد : ۱۰۵۲۷ اخبار تصویری اخبار
برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پسماند های پزشکی

کارگاه آموزشی مدیریت پسماند های پزشکی جهت کارشناسان بهداشت محیط مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های سلامت و کارشناسان بهداشت محیط بیمارستان ها در سالن آموزش معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در مورخ دهم دی ماه 1401 10/10/1401 برگزار گردید.

در این برنامه، دکتر رودباری؛ عضو  هیات علمی دانشگاه، در زمینه مدیریت پسماندهای پزشکی و آقای عجم نوروزی؛ کارشناس آموزش و ارتقا سلامت معاونت، در ارتباط با نحوه ی تدوین برنامه عملیاتی، به بیان مباحث پرداختند.

از مهمترین اهداف این کارگاه؛ به روز رسانی اطلاعات بازرسین بهداشت محیط بر اساس آخرین دستورالعمل ها و ضوابط بهداشتی مدیریت پسماند پزشکی، در بازدید ها و نظارت بر مراکز پزشکی، از قبیل؛ مطب ها، بیمارستان ها، دندانپزشکی ها و... بوده است.

کلیدواژه‌ها: بهداشت محیط پسماند پسماند پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود شاهرود معاونت بهداشتی