برگزاری جلسه آموزشی توانمند سازی کارکنان آشپزخانه دانشگاه صنعتی شاهرود
جلسه آموزشی در ارتباط با بیماری های واگیر و غیر واگیر جهت کارکنان آشپزخانه دانشگاه صنعتی شاهرود در مورخ چهارشنبه ۱۲ بهمن ماه ۱۴۰۱ برگزار گردید.
در این برنامه، آقای عجم نوروزی؛ کارشناس آموزش و ارتقا سلامت معاونت بهداشتی به بیان کلیاتی در ارتباط با رایج ترین بیماری های مسری و واگیردار و بیماری های مزمن و غیرواگیر پرداختند و به سوالات شرکت کنندگان پاسخ ارایه کردند.
نظر شما :