برگزاری جلسه آموزشی توانمند سازی کارکنان آشپزخانه دانشگاه صنعتی شاهرود

۱۳ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۴ کد : ۱۰۸۸۷ اخبار تصویری اخبار
تعداد بازدید:۱۶۹
برگزاری جلسه آموزشی توانمند سازی کارکنان آشپزخانه دانشگاه صنعتی شاهرود




جلسه آموزشی در ارتباط با  بیماری های واگیر و غیر واگیر جهت کارکنان آشپزخانه دانشگاه صنعتی شاهرود در مورخ چهارشنبه ۱۲ بهمن ماه ۱۴۰۱ برگزار گردید.

در این برنامه، آقای عجم نوروزی؛ کارشناس آموزش و ارتقا سلامت معاونت بهداشتی به بیان کلیاتی در ارتباط با رایج ترین بیماری های مسری و واگیردار و بیماری های مزمن و غیرواگیر پرداختند و به سوالات شرکت کنندگان پاسخ ارایه کردند.




 

 

کلیدواژه‌ها: آموزش توانمندسازی آشپز دانشگاه صنعتی شاهرود معاونت بهداشتی


نظر شما :