برگزاری دومین نشست هم اندیشی مشترک معاونت بهداشتی و سازمان های مردم نهاد در زمینه بیماری ها

۲۳ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۷ کد : ۱۰۹۶۱ اخبار تصویری اخبار

نشست هم اندیشی مشترک معاونت بهداشتی و سازمان های مردم نهاد، پیرو اجرایی شدن مصوبات کمیته فنی پویش مبارزه با سرطان در مورخ پنجم بهمن ماه سال جاری، با حضور مشاور ریاست دانشگاه در امور مشارکت های اجتماعی و سمن ها، کارشناس برنامه مشارکت های اجتماعی، مدیر گروه مبارزه با بیماری ها و کارشناس بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود و نماینده سمن ها، در تاریخ 17 بهمن ماه 1401 در سالن آموزش شماره 2 معاونت بهداشتی برگزار گردید.

توانمند سازی علمی و عملی اعضا سمن ها در خصوص برنامه ها ی بهداشتی به عنوان همیاری قوی در پیشگیری از بیماری ها و مشکلات بهداشتی از طریق برگزاری کارگاه ها و جلسات آموزشی و اطلاع رسانی مدون بر اساس تقویم بهداشتی برای اعضا سمن ها و .... توسط معاونت بهداشتی، از جمله مصوبات این جلسه بود.

کلیدواژه‌ها: مردم نهاد سمن پیشگیری و مبارزه با بیماری ها مشارکت اجتماعی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود