کیسه های پلاستیکی در نانوائی ها ؛ پیامدها و راهکارها
کیسه های پلاستیکی در نانوائی ها ؛ پیامدها و راهکارها
کیسههای پلاستیکی یکبار مصرف، از مادهای به نام پلیاتیلن فشرده تولید میشوند که به دلیل عدم تجزیه در محیط زیست، منجر به ایجاد مشکلات زیست محیطی متعددی می گردند. نیاز به زمان زیاد برای تجزیه (تا هزار سال) و تولید میکروپلاستیک از همان لحظه ورود به محیط زیست، برخی از مهمترین دلایل اثرات سوء کیسه های پلاستیکی در محیط زیست می باشند. این پلاستیک ها می توانند منجر به ایجاد عوارض بهداشتی نظیر مشکلات گوارشی و سرطانهای تنفسی شوند. به همین دلیل در سالهای اخیر دفتر محیط زیست سازمان ملل متحد و سازمانهای حفاظت از محیط زیست برخی از کشورها اقدام به وضع قوانینی برای کاهش تولید و مصرف پلاستیکها و کیسه های پلاستیکی، و ارائه راهکارهایی برای مواد جایگزین پلاستیک نموده اند. قانون پلاستیک اتحادیه اروپا (2008) و دستورالعمل کاهش تولید پسماند امریکا (2006) برخی از این قوانین است.
از طرفی دیگر و با وجود مضرات مختلف کیسه های پلاستیکی، متاسفانه در حال حاضر برای نگهداری نان (به عنوان یکی از پرمصرفترین مواد غذایی کشور که نقش مهمی نیز در سلامت خانواده ها دارد) از این ماده به وفور استفاده می شود. این در حالی است که اگر در نگهداری صحیح نان دقت نکنیم، سلامت تکتک اعضای خانواده به خطر خواهد افتاد. این نوشتار کوتاه به بررسی مسایل بهداشتی مرتبط با نگهداری نان می پردازد و بهترین روش نگهداری آن را نشان می دهد. ادامه مطلب در فایل پیوست
نظر شما :