کمیته سلامت جوانان به مناسبت هفته ازدواج

۲۸ خرداد ۱۴۰۲ | ۲۱:۴۸ کد : ۱۲۲۱۴ اخبار تصویری اخبار
کمیته سلامت جوانان به مناسبت هفته ازدواج

کمیته سلامت جوانان به مناسبت هفته ازدواج در مورخ 28 خرداد 1402 در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود تشکیل گردید.

در این جلسه که با حضور معاون اجرایی معاونت بهداشتی و نمایندگان اداره های؛ ورزش و جوانان، شهرداری، هلال احمر، آموزش و پرورش  و مسئولین واحد های ستادی برگزار گردید ابتدا آقای یوسفی ضمن خیر مقدم و تبریک ایام مبارک ذی الحجه و ازدواج آسمانی حضرت علی (ع) و فاطمه زهرا (س) در خصوص ازدواج آسان و فواید و برکات ازدواج، با استناد به آیات و روایات مطالبی بیان فرمودند و در ادامه خانم سعدی؛ کارشناس سلامت جوانان ضمن بیان اقدامات و برنامه های این واحد در راستای سلامت جوانان، به اهداف و روز شمار هفته ازدواج پرداختند و موارد پیشنهادی اقدامات در این هفته را بیان نمودند.

در پایان،  پیشنهادات و نظرات جهت برگزاری باشکوه این هفته مورد ارزیابی قرار گرفت.

روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود؛

کلیدواژه‌ها: سلامت جوانان هفته ازدواج معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود شاهرود