توصیه های بهداشتی در رابطه با قربانی کردن دام
دام زنده را از میادین عرضه مجاز تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنید.
توصیه می شود ذبح دام صرفا در کشتارگاه ها تحت نظارت ادارات کل دامپزشکی انجام شود و به هیچ عنوان دام را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنید.
از خرید دام زنده و یا گوشت هایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه می شوند خودداری شود.
گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود.
جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد، مصرف شود.
@behdashtshahrood
نظر شما :