برگزاری همایش آموزشی جهت داوطلبان سلامت به مناسبت هفته ملی مبارزه با موادمخدر

۰۷ تیر ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۵ کد : ۱۲۳۶۹ اخبار تصویری اخبار
برگزاری همایش آموزشی جهت داوطلبان سلامت به مناسبت هفته ملی مبارزه با موادمخدر

همایش داوطلبان سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، به مناسبت هفته ملی مبارزه با موادمخدر، در مورخه سه شنبه 6 تیر ماه برگزار گردید.

در این برنامه، آقای اکبری؛ کارشناس سلامت روان معاونت بهداشتی در ارتباط با آشنایی با انواع مواد مخدرواعتیاد آور موارد آموزشی را بیان نمودند که اختصارا به شرح ذیل می باشد:

1. ماده مخدر گل

از مشتقات ماری‌جوانا است. این ماده اعتیادآور است و گل نمونه تغییر یافته ماری جواناست. آنچه که موجب ایجاد تغییر در مغز و اختلال در عملکرد آن می‌شود، ماده اثر گذار تترا هیدرو کانابینول است که 24 درصد از ساختار اصلی ماده گل را تشکیل می‌دهد

1. ماده مخدرشیشه

یک ماده صنعتی است و مهمترین اثر مصرف شیشه روی مغز و توهم وهذیان می باشد. عوارض مصرف: قرمز شدن چشم‌ها، تعریق بیش از حد، سریع حرف زدن، اختلال در خواب، حالت گیجی، تهوع و استفراغ، اسهال، تب، بی‌اشتهایی

1. ماده مخدر دستمال

به صورت آزمایشگاهی تهیه می شود و به همین دلیل تاثیر و تخریب بیشتری دارد. دستمال با این که تاثیر بیشتری از گل یا حشیش دارد، زمان تاثیر گذاری کمتری دارد که موجب می شود ترک کردن آن بسیار سخت باشد و فرد به راحتی به آن معتاد شود.

️ https://shmu.ac.ir/health/fa

کلیدواژه‌ها: داوطلبان سلامت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود شاهرود معاونت بهداشتی آموزش سلامت