هماهنگی اداره بهزیستی و معاونت بهداشت شاهرود در اجرای غربالگری شنوایی نوزادان

۱۴ تیر ۱۴۰۲ | ۱۹:۰۱ کد : ۱۲۴۲۲ اخبار تصویری اخبار
هماهنگی اداره بهزیستی و معاونت بهداشت شاهرود در اجرای غربالگری شنوایی نوزادان

در راستای اجرای هرچه بهتر برنامه های غربالگری شنوایی نوزادان و کودکان جلسه هماهنگی با اداره بهزیستی شهرستان و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود روز چهارشنبه ،مورخ  ۱۴ تیرماه برگزار گردید.

در این برنامه دکتر فاتح؛ مدیر گروه واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری های معاونت، در خصوص مراحل انجام غربالگری ها ی نوزادان و پیگیری های آن و مشکلات مربوطه مطالبی را بیان نمودند.

در ادامه خانم شریعت زاده؛ کارشناس پیشگیری از معلولیت های اداره بهزیستی شهرستان شاهرود، در خصوص همکاری بیشتر در زمینه انجام غربالگری شنوایی کودکان 3-5 ساله سخنانی را ایراد نمودند و در پایان جهت اجرای بهتر برنامه، هماهنگی به عمل آمد.

کلیدواژه‌ها: غربالگری شنوایی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود بهزیستی معاونت بهداشتی شاهرود پیشگیری و مبارزه با بیماری ها