برگزاری کارگاه آموزشی دو روزه تغذیه سالم
کارگاه آموزشی دو روزه با موضوعات؛ کاهش سوء تغذیه، پروتئین و انرژی در گروه های سنی و پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید ویژه گروه های هدف؛ پزشکان، ماماها و مراقبین سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم شاهرود و شبکه بهداشت و درمان میامی در تاریخ های ۱۹ و ۲۰ تیر ماه به همت واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشتی برگزار گردید.
ابتدای برنامه با بیان خیر مقدم و اهداف کارگاه توسط معاون اجرایی معاونت بهداشتی؛ آقای یوسفی، آغاز گردید.
در ادامه برنامه و پس از بررسی شاخص های تغذیه نامطلوب در محدوده تحت پوشش دانشگاه به تفکیک شهرستان های شاهرود و میامی، خانم دکتر دلوریان زاده؛ عضو هیئت علمی دانشگاه و آقای کرامتی؛ کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی، در ارتباط با تغذیه سالم و کاهش تغذیه نامطلوب در مراجعین موارد آموزشی را بیان نمودند.
https://shmu.ac.ir/health/fa
نظر شما :