برگزاری همایش شیر مادر جهت مسئولین امور بانوان ادارات شاهرود

۱۱ مرداد ۱۴۰۲ | ۲۳:۵۹ کد : ۱۲۷۷۱ اخبار تصویری اخبار
برگزاری همایش شیر مادر جهت مسئولین امور بانوان ادارات شاهرود

همزمان با فرا رسیدن هفته جهانی شیر مادر، همایش شیر مادر در سالن فن آوری و رشد شاهرود با حضور؛ دکتر خسروی و دکتر واحدی، خانم خدامی؛ مسئول امور بانوان دانشگاه و مسئولین امور بانوان ادارات شاهرود در مورخه دهم مرداد ماه برگزار گردید.

در این همایش با توجه به شعار سال هفته جهانی شیر مادر با عنوان نگاهی نو به شیردهی مادران شاغل در خانواده، محل کار و جامعه و طبق روز شمار هفته با عنوان مادران شاغل و شیردهی، برگزار گردید، دکتر خسروی و دکتر واحدی  و خانم نورا؛ کارشناسان واحد سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، مطالبی در ارتباط با اهمیت شیر مادر بیان نمودند و از مدعوین جهت ادامه یافتن  گردهمایی ها، درخواست گردید که رابط مربوط به برنامه شیر مادر ادارات را معرفی نمایند.

در انتهای برنامه، بازدید و معرفی مکان جدید مرکز تکامل، شیر دهی و زایمان فیزیوژیک؛ واقع در درمانگاه سابق صدری جنب بنیاد شهید انجام پذیرفت.

کلیدواژه‌ها: شیرمادر سلامت خانواده و جمعیت سلامت خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود شاهرود