کمیته پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید

۱۸ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۷ کد : ۱۲۸۳۲ اخبار تصویری اخبار
تعداد بازدید:۱۴۰
کمیته پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید

کمیته پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید (IDD) با همت واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود و با حضور کارشناسان و مسئولین واحدهای معاونت و کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و آزمایشگاه مواد غذایی معاونت دارو و غذا دانشگاه در مورخ 17 مرداد ماه برگزار و ضمن بحث و تبادل نظر، تصمیم های مقتضی اتخاذ گردید.

کلیدواژه‌ها: کمبود ید کمیته معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود شاهرود


( ۱ )

نظر شما :