برگزاری جلسه شورای هماهنگی بیمه شدگان استان در معاونت بهداشتی دانشگاه و تقدیر از خانه بهداشت کارگری برتر استانی

۲۳ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۵۳ کد : ۱۲۹۱۸ اخبار تصویری اخبار

جلسه شورای هماهنگی بیمه شدگان استان در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با حضور سرپرست بهداشت حرفه ای، مدیر کل امور اجتماعی استان سمنان، رییس امور اجتماعی استان، کارشناس مسوول مدیریت درمان تامین اجتماعی استان، رییس اداره کار شهرستان شاهرود و کارشناس برنامه در معاونت بهداشتی، روز یکشنبه مورخ 22 مرداد ماه برگزار گردید.

به دنبال این برنامه، با اهدای لوح تقدیر، از مدیریت شرکت دقیق پارس شاهرود، به عنوان خانه بهداشت منتخب و برتر استانی تقدیر به عمل آمد.

در ادامه برنامه، اعضای شورا، از کارخانه های توربو ژنراتور و تکنو ظرف، بازدید نموده و ضمن برگزاری جلسه پیرامون جذب کارشناس ایمنی و بهداشت حرفه ای و تاسیس خانه بهداشت کارگری در این دو شرکت، به بحث و تبادل نظر پرداختند.

کلیدواژه‌ها: بازدید شورا هماهنگی شرکت دقیق پارس توربو ژنراتور تکنو ظرف ایمنی بهداشت حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی شاهرود شاهرود معاونت بهداشتی