برگزاری کارگاه آموزشی دو روزه اهمیت تغذیه با شیر مادر

۲۵ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۴ کد : ۱۲۹۴۲ اخبار تصویری اخبار
برگزاری کارگاه آموزشی دو روزه اهمیت تغذیه با شیر مادر

کارگاه آموزشی اهمیت تغذیه با شیر مادر، باحضور پزشکان و مراقبین سلامت شهرستان های شاهرود و میامی در تاریخ ۲۴ و ۲۵ مرداد به همت واحد سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود برگزار گردید.

در ابتدای جلسه جناب آقای یوسفی؛ معاون  معاونت، مطالبی در خصوص اهمیت شیر مادر و انجام مشاوره های موثر مطالبی بیان کردند.

در ادامه  برنامه خانم دکتر سعیدی؛ متخصص اطفال، مزایای تغذیه با شیر مادر برای مادر و شیرخوار و جامعه و محیط کار را بیان نمودند و خانم دکتر رادرزم، فیزیولوژی پستان و  kmcو مراقبت از نوزاد نارس و چالشهای شیردهی، مطالب آموزشی را عنوان داشتند.

در این برنامه جهت آموزش بهتر همکاران، کار عملی با مولاژ و بیان مشکلات همکاران بصورت ایفای نقش (رول پلیینگ) انجام گردید.

کلیدواژه‌ها: شیرمادر نوزاد سلامت خانواده و جمعیت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود شاهرود معاونت بهداشتی