برگزاری کارگروه اجتماعی فرهنگی سلامت زنان و خانواده با موضوعات پیشگیری از سقط جنین و اهمیت تغذیه با شیر مادر

۲۹ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۷:۱۴ کد : ۱۲۹۵۷ اخبار تصویری اخبار
برگزاری کارگروه اجتماعی فرهنگی سلامت زنان و خانواده با موضوعات  پیشگیری از سقط جنین و اهمیت تغذیه با شیر مادر

کارگروه اجتماعی فرهنگی سلامت زنان و خانواده (ساغ)، با موضوعات  پیشگیری از سقط جنین و اهمیت تغذیه با شیر مادر، جهت هم افزایی بین دستگاه‌های اجرایی برای انجام اقدامات پیشگیری از سقط جنین و ترویج تغذیه با شیر مادر، به ریاست معاون سیاسی فرمانداری ویژه شهرستان شاهرود و دبیری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود و با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی شهرستان و نماینده نهاد رهبری دانشگاه، روز چهارشنبه‌  ۲۵ مرداد ماه، در سالن جلسات فرمانداری شاهرود برگزار گردید.

در این برنامه، آقای مهندس هاشمی، حاج آقا باغشنی و آقای دکتر صیدآبادی، مطالبی در خصوص اهمیت توجه و اهتمام کلیه ادارات در اجرای قانون جوانی جمعیت، پیشگیری از سقط و تغذیه با شیر مادر بیان نمودند و در ادامه ضمن بهره گیری از نظرات حاضرین و تبادل نظر، تصمیماتی جهت ابلاغ و اجرا مصوب گردید.

کلیدواژه‌ها: صیدآبادی ساغ سلامت زنان اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود فرمانداری شاهرود معاونت بهداشتی