برگزاری مراسم تکریم معاون اجرایی و تکریم و معارفه مدیر حسابداری معاونت بهداشتی

۱۰ مهر ۱۴۰۲ | ۲۲:۲۱ کد : ۱۳۴۸۹ اخبار تصویری اخبار
برگزاری مراسم تکریم معاون اجرایی و تکریم و معارفه مدیر حسابداری معاونت بهداشتی

مراسمی به منظور تکریم معاون اجرایی و مدیر حسابداری معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود و معارفه مدیر جدید حسابداری معاونت، در مورخ دهم مهر ماه برگزار گردید.

در این مراسم که با حضور معاون بهداشتی و رییس مرکز بهداشت دانشگاه، معاون فنی و کارشناسان ستاد معاونت برگزار گردید، دکتر صیدآبادی به بیان ویژگی های همکارانی که بعد از سالیان متمادی بازنشسته شده اند پرداختند و در ادامه همکاران نیز به بیان خاطرات خود پرداختند.

در ادامه برنامه، آقای یوسفی؛ معاون اسبق اجرایی و آقای سعادت؛ مدیر اسبق حسابداری به بیان موارد با اهمیت و خاطرات و دستاورد ها پرداختند و آقای رحیمی؛ مدیر جدید حسابداری معاونت به بیان برنامه های پیش روی پرداختند.

در انتهای برنامه، ضمن اعطای لوح یادبود، تقدیر و تکریم همکاران بازنشسته انجام و برای مسئول جدید حسابداری معاونت آرزوی موفقیت گردید و عکس یادگاری، پایان دهنده این برنامه بود.

کلیدواژه‌ها: حسابداری معاونت معاون معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود شاهرود تکریم معارفه