جلسه هم اندیشی به مناسبت  هفته ملی کودک

۱۹ مهر ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۷ کد : ۱۳۶۳۱ اخبار تصویری اخبار
جلسه هم اندیشی به مناسبت  هفته ملی کودک

جلسه هماهنگی برگزاری برنامه هفته ملی کودک معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، در محل مرکز تکامل با حضور مراقبین ناظر و مسئولین مراکز شهری و روستایی معاونت بهداشتی شاهرود و کارشناس کودکان شبکه بهداشت و درمان میامی، در مورخ 16 مهر ماه تشکیل گردید.

در ابتدای جلسه خانم دکتر واحدی؛ کارشناس برنامه کودکان معاونت، به اهمیت مراقبت کودکان و شعار هفته پرداختند و در ادامه، خانم قاسمی، به آموزش جامع تکامل کودکان شامل؛ بازی باکودک، تغذیه، ایمنی، نکات کلیدی مراقبت ها، حوادث و سوانح و برنامه های مرکز تکامل برای هفته ملی پرداختند.

خانم آقاحسینی؛ نماینده کانون پرورش فکری کودکان، فعالیت های خود را در غالب قصه گویی، نمایش درمانی، نقاشی درمانی و سایر برنامه ها بیان نمودند و خانم فوق؛ کارشناس سلامت روان مرکز دهملا، برنامه والد کودک را تشریح نمودند.

در پایان، پیشنهادات مدعوین در رابطه با فعالیت های مرتبط با هفته ملی کودک مطرح و بحث و تبادل نظر و جمع بندی گردید.

کلیدواژه‌ها: کودکان تکامل معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود شاهرود سلامت خانواده و جمعیت