برگزاری اولین "کمیته فنی نان کامل و غذای سالم در سفره مردم"

۱۵ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۹ کد : ۱۴۳۸۱ اخبار
تعداد بازدید:۱۵۰
کمیته فنی نان با موضوع" افزایش کیفیت، غنی سازی و کاهش ضایعات نان در محل معاونت بهداشتی برگزار گردید:
برگزاری اولین "کمیته فنی نان کامل و غذای سالم در سفره مردم"

کمیته فنی نان با موضوع" افزایش کیفیت، غنی سازی و کاهش ضایعات نان در خصوص زنجیره نان و ارتقاء بهره وری"با حضور رؤسای محترم ادارات غله شهرستان شاهرود و میامی و رئیس اتحادیه نانوایان شهرستان شاهرود و نمایندگان محترم ادارات جهادکشاورزی، استاندارد، اتاق اصناف، معاونت غذا و دارو و واحد تغذیه شبکه میامی در مورخ ۱۴۰۲/۰۹/۱۴ در محل معاونت بهداشتی برگزار گردید. در ابتدای این جلسه سرپرست واحد بهداشت محیط معاونت ضمن خیر مقدم به حاضرین، مطالبی در خصوص اهمیت و ضرورت اجرای مصوبات جلسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی در خصوص بهبود کیفیت نان و گزارشی از وضعیت موجود کیفیت نان در شهرستان شاهرود و میامی مطالبی بیان کردند. در ادامه برنامه ضمن بحث و تبادل نظر ، وظایفی جهت بهتر اجرا شدن برنامه مشخص و مواردی مصوب گردید.

 

کلیدواژه‌ها: نان کاهش ضایعات نان افزایش کیفیت بهداشت محیط معاونت بهداشت معاونت بهداشتی کمیته فنی نان


نظر شما :