برگزاری کارگروه رفع آسیب های اجتماعی در مدارس

۲۲ آذر ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۹ کد : ۱۴۵۱۰ اخبار تصویری اخبار
کارگروه رفع آسیب های اجتماعی در مدارس با حضور دادستان محترم شهرستان شاهرود و مدیران و نمایندگان ادارات آموزش و پرورش، بهزیستی، کار و رفاه اجتماعی، سپاه، نیروی انتظامی، فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونت بهداشتی در تاریخ های ۱۴۰۲/۰۹/۱۸ و ۱۴۰۲/۰۹/۱۹ در دو مدرسه شهرستان شاهرود برگزار گردید.
برگزاری کارگروه رفع آسیب های اجتماعی در مدارس

در این کارگروه سرپرست واحد بهداشت محیط این معاونت گزارشی از وضعیت بهداشت محیط مدرسه و پایگاه تغذیه سالم خدمت دادستان محترم ارائه نمودند که ضمن بررسی موارد ذکر شده، راهکارهای لازم جهت رفع مشکلات بهداشتی موجود و حفظ و ارتقاء سلامت دانش آموزان پیشنهاد گردید. این کارگروه طبق دستور دادستان در دیگر مدارس شهرستان نیز برگزار می گردد.

کلیدواژه‌ها: بهداشت محیط معاونت بهداشتی آموزش و پرورش کارگروه رفع آسیب های اجتماعی در مدارس